petak, 27. studenoga 2009.

GIRICE-Uz srdele najpopularnija pucka riba!

GIRICE


Najvaznije za reci je da je sad stadjun od girica,zato ih jedite sto cesce i na sve moguce nacine pripremljene.
Danas ,petak,kod mene je uvijek na stolu riba.
Predlazem svima da uvedu girice u svoj obvezatni meni!
Jako su ukusne,zdrave,jeftine!
Vole ih i stariji i dijeca !
Mozete ih kuhati,prziti,peci,raditi brujet...ma sve sto vam padne na pamet!
Danas sam ih frigla,przila jer ih moji unuci tako spremljene najvise vole!


PRIPREMA


Girice ocistite od ljuski,izvadite utrobu,glavu ostavite ili ne/po vasoj zelji/

Ocijedjene ,oprane girice uvaljajte u brasno!
Przite na dobro ugrijanom biljnom ulju u koje ste dodali samo malo maslinovog ulja!
Kad pozlate izvadite ih i zasolite!
Posluzite s salatom,povrcem ili kumpirom.


Voli Vas Silvana!
Silvana, with Love!
Photobucket


Bookmark and Share

Nema komentara:

Objavi komentar

Popularni postovi