1. 1 kg of cut sauerkraut
2. 1/2 kg of pork sausages
3. 2 red onions
4. cat garlic and parsley
5. 1-2 leaves of rosemary
6. black and green paper
7. 1 tea spoon of tomato pure
8. salt
9. 1 tea cup of olive oil
PREPARE:
* add cut red onion in big pot on warm olive oil
* when onion became gold add washed saurkraut
* add salt
* add 2 dcl of beef soup
* cook it for 1 hour
* add more soup or water
* add cut garlic and sausages and cook it more 20 min,
* now add tomato pure and mix it well
* after 10 min. add all paper and cut parsley
* serve it warm with homemade corn bread and glass of red wine"
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Popularni postovi
-
Kinder Lada cake This is very easy to bake cake,its made with soft chocolate biscuit ,bananas and cream of kinder lada cream! Kids love...
-
E pa ovaj sam recept pitala godinama svih koje sam poznavala,al nitko da shvati koji to ja bosanski kolac zelim radit i sad slucajno nadjoh ...
-
evo uzivajte u samom pogledu,predivno OCITO JE MOJE VRIJEME PROSLO,SAD MOGU UZIVATI U VRIJEDNIM RUCICAMA MOJE PREDIVNE DJECE...EVO BOZICNIH ...
-
to sto su igraci pali je zbog jake tramontane an moru ,tog dana Mislim da netrebam pisat recept za ovu svima poznatu tortu! Ako nekom treba ...
-
Ovo je izgleda vikend od kolaca,kako smo tortu popapali,u dva zalogaja to sam za sutra napravila cokoladne kocke...recept je jednostavan a ...
-
U mojoj kuhinji,moram to priznat,nema nekih velikih iznenadjenja! Najcesce se drzim onog sto sam jos od bake naucila! Za ovaj vikend sam se ...
-
najteze mi je smislit sto za rucak,a pogotovo sta moji unuci nevole zeleno,nece jest ni mnostvo tradicionalne dalmatinske hrane al evo laza...
-
moram priznat da sam ja veceras sve sastojke samlila,jer mi se nije sjeckalo,iako je neusporedivo bolja kad se sve sasjecka,i decki vole kad...
-
Ja vec godinama ne mogu zamisliti zivot bez naocala.Nama koji smo navikli na nosenje naocala ,a i koji bas i ne vidimo bez njih jako je vazn...
-
ovo je ispeceni prvi nadijev,kad se ohladi staviti vanilija kremu biskvit je od keksa ,maslaca ,ulja i mljevenog maka Svima preporucam ovu ...
Nema komentara:
Objavi komentar